-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Vistas fileja cepta želatīnā
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
350 g vistas fileju
-
20 g želatīna
-
4 daiviņa/s ķiploka
-
2 tējk. sinepju
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, želatīnu un ķiplokus, kas izspiesti caur spiedi.
-
Tālāk ņem vai foliju vai arī cepammaisiņu. Liek šo masu un skaisti iesaiņo, lai cepoties netek ārā.
-
Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un uzlej šķidrumu, kas bija izveidojies. Liek aukstumā līdz atdziest un saželē.
-
-
-
Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Gardi.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs