Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vistas fileja cepta želatīnā

Vistas fileja cepta želatīnā

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g vistas fileju
  • 20 g želatīna
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 2 tējk. sinepju
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, želatīnu un ķiplokus, kas izspiesti caur spiedi.
    Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, ž...

    FOTO: Nataša Rogova

  2. Tālāk ņem vai foliju vai arī cepammaisiņu. Liek šo masu un skaisti iesaiņo, lai cepoties netek ārā.
  3. Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un uzlej šķidrumu, kas bija izveidojies. Liek aukstumā līdz atdziest un saželē.
    Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un...

    FOTO: Nataša Rogova

  4. Izņem no bļodiņas.
    Izņem no bļodiņas.

    FOTO: Nataša Rogova

  5. Tā, lūk, iznācis.
    Tā, lūk, iznācis.

    FOTO: Nataša Rogova

  6. Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Gardi.

    Labu apetīti!
    Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Ga...

    FOTO: Nataša Rogova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas