Vistas fileja cepta želatīnā

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 350 g vistas filejas
  • 20 g želatīna
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 2 tējk. sinepju
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, želatīnu un ķiplokus, kas izspiesti caur spiedi.
    Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, ž...
  2. Tālāk ņem vai foliju vai arī cepammaisiņu. Liek šo masu un skaisti iesaiņo, lai cepoties netek ārā.
  3. Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un uzlej šķidrumu, kas bija izveidojies. Liek aukstumā līdz atdziest un saželē.
    Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un...
  4. Izņem no bļodiņas.
    Izņem no bļodiņas.
  5. Tā, lūk, iznācis.
    Tā, lūk, iznācis.
  6. Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Gardi.

    Labu apetīti!
    Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi