1. O1) las baltumus atdala no dzeltenumiem. Sviestu izkausē, atdzesē. Dzeltenumus puto ar cukuru un želeju.

Foto: Nataša Rogova
2. Ieputo atdzisušu sviestu un tad miltus.
3. Uzsilda viegli siltu pienu, ieputo mīklā.
4. Olas baltumus puto ar šķipsniņu sāli līdz stingram putām. Lēnām kustībām baltumus iecilā šķidrajā mīklā.

Foto: Nataša Rogova
5. Formu iesmērē ar sviestu un ieteikums dibenā arī cepamo papīru ieklāt, lai gatavu var skaisti izņemt.
6. Lej mīklu.

Foto: Nataša Rogova
7. Cep iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 35 minūtēm.

Foto: Nataša Rogova
8. Pagaida, līdz pilnībā atdziest.
9. Sagriež. Ja vēlamas apber ar pūdercukuru.

Foto: Nataša Rogova
10. Un, re, ka kivi nokrāsa tomēr saglabājās.

Foto: Nataša Rogova
11. Dekorē ar mannnā, biešu krēmu.

Foto: Nataša Rogova