Sautēti kāposti pie skaidrā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kg skābētu kāpostu
  • 3 vidēji sīpoli
  • 1 /2 paprika
  • 3 -4 vidēji tomāti
  • 200 g sviesta vai margarīna vai speķa
  • 10 -15 melnie pipari (veselie)
  • 5 krustnagliņas
  • 4 lauru lapas
  • Rozmarīns
  • 100 g cukura
  • Sāls

Pagatavošana

180 min.
  1. Sīpolus apcep katlā ar sviestu vai speķi. Pievieno sagrieztu papriku, apcep lidz sīpoli zeltaini. Pievieno tomātus, pasutina kādas 5 min.
  2. Liek katlā kāpostus, lauru lapas, piparus, ūdeni. Sautē.
  3. Kad kāposti pusmīksti pievieno: krustnagliņas, sāli, cukuru, rozmarīnu un turpina sautēt līdz mīksti no 1,5 h-3 h - jo ilgāk sautē, jo garšīgāk sanāk.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Slava 2015. gada 2. augusts 15:17
Mmm,sanāca ļoti garšīgi.Kas ēda visiem garšoja un bija sajūsmā.Thenks,par receptīti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi