-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Saldskābā kūka
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
5 olas
-
250 g miltu
-
250 g cukura
-
Skābi āboli
-
Ķirši vai jāņogas
-
1 /2 paciņa piparkūku garšvielu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Sakuļ olas ar cukuru, pievieno miltus un garšvielas.
-
Ābolus sagriež smalkās šķēlītēs.
-
Ieklāj kūkas formā cepamo papīru (var iekaisīt miltus vai ieziest ar sviestu) ieber ābolus un lej virsū mīklu.
-
Pārkaisa ar ķiršiem. Liek krāsnī, cep zeltaini brūnu!
-
* Ogas var izmantot gan svaigās, gan saldētās!
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs