Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa fileja pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci

Cāļa fileja pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, šefpavāriem Mārtiņam Sirmajam un Ērikam Dreibantam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 2 -4 gab. PF Ķekava cāļu filejas gabaliņu Vidusjūras marinādē, kas tapuši sadarbībā ar Sirmais&Dreibants
  • Salātiem:
  • 4 saujas spinātu
  • 4 ēd. k. vārītu zaļo lēcu
  • 6 ēd k. lobītu cukurziņu (lobīti)
  • 4 ēd. k. kubiciņos sagriezta svaiga gurķa
  • 2 zariņi bazilika
  • Sastāvdaļas mērcei:
  • 6 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. graudu sinepes
  • 1 tējk. medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa.
  2. Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas