Cāļa fileja pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci

Paldies, šefpavāriem Mārtiņam Sirmajam un Ērikam Dreibantam par recepti!

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 2 -4 gab. PF Ķekava cāļu filejas gabaliņu Vidusjūras marinādē, kas tapuši sadarbībā ar Sirmais&Dreibants
  • Salātiem:
  • 4 saujas spinātu
  • 4 ēd. k. vārītu zaļo lēcu
  • 6 ēd k. lobītu cukurziņu (lobīti)
  • 4 ēd. k. kubiciņos sagriezta svaiga gurķa
  • 2 zariņi bazilika
  • Sastāvdaļas mērcei:
  • 6 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. graudu sinepes
  • 1 tējk. medus

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa.
  2. Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi