-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cāļa fileja pasniegta ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem un graudu sinepju mērci
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies, šefpavāriem Mārtiņam Sirmajam un Ērikam Dreibantam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 -4 gab. PF Ķekava cāļu filejas gabaliņu Vidusjūras marinādē, kas tapuši sadarbībā ar Sirmais&Dreibants
-
Salātiem:
-
4 saujas spinātu
-
4 ēd. k. vārītu zaļo lēcu
-
6 ēd k. lobītu cukurziņu (lobīti)
-
4 ēd. k. kubiciņos sagriezta svaiga gurķa
-
2 zariņi bazilika
-
Sastāvdaļas mērcei:
-
6 ēd. k. olīveļļas
-
1 ēd. k. graudu sinepes
-
1 tējk. medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa.
-
Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs