Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardie ķirbju cepumi

Gardie ķirbju cepumi

FOTO: Elina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Glāze sviesta
  • Glāze cukura
  • Glāze sablendētu vārītu ķirbju
  • Ola
  • 1 tējk. vaniļas
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. cepampulvera
  • 1 tējk. muskatriekstu
  • 2 tējk. kanēļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo mīkstu sviestu ar cukuru, lai ir viegls un pūkains.
  2. Sakultai masai pievieno ķirbi, olu, vaniļu.
  3. Atsevišķā bļodā samaisa miltus ar sodu, cepampulveri, kanēli, muskatriekstu un sāli.
  4. Miltu maisījumu pamazām pievieno gatavajai masai, visu laiku maisot.
  5. Kad apmaisīts, liek uz pannas cepties 180 - 200 °C.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lāčuka maizes zupa ar putukrējumu

Lāčuka maizes zupa ar putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas