Tortilja ar malto gaļu

Tortilja ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 bundžiņa marinētas kukurūzas
  • 1 bundžiņa sarkanās pupiņas čilli mērcē
  • 1 kg maltās gaļas
  • 6 spinātu tortiljas (var arī parastās)
  • 2 nelielas paprikas
  • 3 nelieli tomāti
  • 1 sīpols
  • Tomātu mērce
  • Chilli garšviela
  • Sāls
  • Pipari
  • Universālā garšviela

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcep malto gaļu ar sasmalcinātiem sīpoliem un garšvielām.
  2. Kad tā ir gandrīz gatava, pievieno pupiņas, kukurūzu, pieliek tomātu mērci.
  3. Sagriež papriku un tomātus.
  4. Tortiljas pārklāj ar tomātu mērci, uzliek sagatavoto malto gaļu, tomātus un papriku.
  5. Tortilju aiztin un liek krāsnī nedaudz apcepties 170 grādos uz 5 - 10 minūtēm.
  6. Labu apetīti! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi