Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize "Ātrie" cīsiņi mīklā

"Ātrie" cīsiņi mīklā

FOTO: Elīza Svilāne

Kolekcijas: Fotoreceptes
Es šos gardumus taisu aptuveni 1 x nedēļā, visiem mājiniekiem ļoti garšo. Derēja mums arī kā ceļamaize ;))
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 500 g cīsiņu
  • 1 paka kārtainās mīklas
  • Kečups/tomātu mērce
  • 100 g siera
  • 3 vidēji lieli, marinēti gurķīši
  • 50 g miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pirms gatavošanas aptuveni 1 h vajag mīklai ļaut "atlaisties", ja tā ir saldēta.
  2. Liek vārīties cīsiņus.
  3. Ar mīklas rulli izrullē mīklu apmēram 2-3 mm biezumā.
  4. Pāri mīklai smērē kečupu vai tomātu mērci.
  5. Sarīvē sieru un to pārkaisa pāri mīklai un kečupam.
  6. Sagriež marinētos gurķīšus plānās, garenās strēmelītēs (kā frī).
  7. Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gurķīti un tin apkārt (virpulī), lai tas izskatās kā kruasāns.
    Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gur...

    FOTO: Elīza Svilāne

  8. Tad liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, aptuveni uz 10 - 15 minūtēm.
  9. Gatavs, kad mīkla ir zeltaini brūngana!
  10. Lai labi garšo!!! :)
    Lai labi garšo!!! :)

    FOTO: Elīza Svilāne

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas