1. Pirms gatavošanas aptuveni 30 min. vajag mīklai ļaut atlaisties, ja tā ir saldēta.
2. Liek vārīties cīsiņus.
3. Ar mīklas rulli izrullē mīklu apmēram 2-3 mm biezumā.
4. Pāri mīklai smērē kečupu vai tomātu mērci.
5. Sarīvē sieru un to pārkaisa pāri mīklai un kečupam.
6. Sagriež marinētos gurķīšus plānās, garenās strēmelītēs (kā frī).
7. Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gurķīti un tin apkārt (virpulī), lai tas izskatās kā kruasāns.

Foto: Elīza Svilāne
8. Tad liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, aptuveni uz 10 - 15 minūtēm.
9. Gatavs, kad mīkla ir zeltaini brūngana!
10. Lai labi garšo!

Foto: Elīza Svilāne