Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Cūkgaļa ar dārzeņiem un zaļumiem

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 500 g cūkgaļas
  • 1 vesels puķkāposts
  • 2 paprikas
  • 3 - 4 tomāti
  • Zaļumi (lociņi, dilles)
  • Sīpols
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež cūkgaļu ar ādu gabalos, sagriež papriku, sīpolu, puķkāpostu, zaļumus.
  2. Liek cepamtraukā, pievieno garšvielas - kādas nu katrs vēlas.
  3. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem, pa virsu cieši var uzklāt foliju, lai pa virsu neapdeg gaļa ar dārzeņiem un, lai ātrāk pagatavojas. Cep 1h.
  4. Pēc 1h izvelk trauku, pieliek klāt tomātus un cep vēl 5 - 10 min. Tomātus uzreiz neliek kopā ar gaļu, jo pēc stundas tie paliktu mīksti un juktu ārā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas