-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cūkgaļa ar dārzeņiem un zaļumiem
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g cūkgaļas
-
1 vesels puķkāposts
-
2 paprikas
-
3 - 4 tomāti
-
Zaļumi (lociņi, dilles)
-
Sīpols
-
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
80 min.
-
Sagriež cūkgaļu ar ādu gabalos, sagriež papriku, sīpolu, puķkāpostu, zaļumus.
-
Liek cepamtraukā, pievieno garšvielas - kādas nu katrs vēlas.
-
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem, pa virsu cieši var uzklāt foliju, lai pa virsu neapdeg gaļa ar dārzeņiem un, lai ātrāk pagatavojas. Cep 1h.
-
Pēc 1h izvelk trauku, pieliek klāt tomātus un cep vēl 5 - 10 min. Tomātus uzreiz neliek kopā ar gaļu, jo pēc stundas tie paliktu mīksti un juktu ārā.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs