Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti kartupeļi ar bekonu un sieru

2015. gada 9. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Nomizo, nomazgā un sagriež kartupeļus pabiezās šķēlēs.
2. Kartupeļiem pievieno kartupeļu un paprikas garšvielu, sāli, pārlej ar eļļu, pievieno kaltētos zaļumus, ar rokām samaisa.
3. Liek cepampannā uz cepampapīra, cep krāsnī 200 grādos - 25 min.
4. Tikmēr apcep sīkāk sagrieztu bekonu, sīpolu, sarīvē sieru.
5. Kartupeļus izņem no krāsns, pārliek cepamtraukā, tajos iemaisa apcepto bekonu ar sīpoliem un sieru.
6. Liek atpakaļ krāsnī, līdz siers izkusis.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu