Ātri pagatavojama kefīra kūka

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 glāzes miltu (Hercoga kviešu milti)
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze ievārījuma (vēlams skābens)
  • 1 glāze kefīra (var arī izmantot jogurtu vai skābo krējumu)
  • 1 tējk. sodas
  • Vanilīns

Pagatavošana

80 min.
  1. Bļodā sajauc sodu ar kefīru un samaisa.
  2. Klāt pievieno olas, miltus, cukuru, ievārījumu, visu rūpīgi samaisa un lej kēksa formā.
  3. Liek vēl neuzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram stundu līdz gatava.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ancce123 2016. gada 14. maijs 12:41
vanilīns un vanilīna cukurs ir viens un tas pats
Raivita 2016. gada 16. janvāris 12:21
Vai vanilina vietā var izmantot vanilina cukuru un cik daudz tas jaliek?
nanija 2015. gada 18. augusts 09:55
no 180 lidz 2oo gradiem,ka jebkuru konditorijas izstradajumu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi