Mīdijas ar dūmoto cūkgaļu un apceptiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 600 g mīdiju (ar vākiem)
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 50 g seleriju sakņu
  • 100 g kūpinājuma
  • 1 zariņš timiāna un rozmarīna
  • Paprika
  • 50 g baltvīna
  • 100 g saldā krējuma
  • Šķipsniņa sāls un piparu

Pagatavošana

20 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež smalkos gabaliņos.
  2. Uzkarsē katlu vai dziļu pannu. Liek cepties dārzeņus un gaļu.
  3. Kad tie ir apcepušies, pievieno mīdijas.
  4. Kad mīdijas atvērušās, pievieno vīnu un garšaugus.
  5. Mazliet pasautē, pievieno saldo krējumu.
  6. Kad mērce sabiezējusi, tad gatavs pasniegšanai.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi