Rīsi ar cūkgaļu un piedevām

Rīsi ar cūkgaļu un piedevām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu
  • 500 g cūkgaļas
  • 2 burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 4 šķēle/s ķiploka
  • Tomātu mērce vai ķīnas saldskābā mērce
  • Garšvielas (sāls, pipari, gaļas kopējā garšviela)

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas.
  2. Kad gaļa palikusi brūnāka, tad to sautē, lai ir mīksta.
  3. Kamēr gaļa sautējas, sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un ķiplokus, cep to visu uz pannas.
  4. Izvāra rīsus.
  5. Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos dārzeņus un sajauc.
  6. Klāt liek tomātu mērci vai ķīnas saldskābo mērci un visu samaisa.
  7. Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pievienot zaļumus.

    Labu apetīti!
    Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi