Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar cūkgaļu un piedevām

Rīsi ar cūkgaļu un piedevām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu
  • 500 g cūkgaļas
  • 2 burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 4 šķēle/s ķiploka
  • Tomātu mērce vai ķīnas saldskābā mērce
  • Garšvielas (sāls, pipari, gaļas kopējā garšviela)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas.
  2. Kad gaļa palikusi brūnāka, tad to sautē, lai ir mīksta.
  3. Kamēr gaļa sautējas, sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un ķiplokus, cep to visu uz pannas.
  4. Izvāra rīsus.
  5. Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos dārzeņus un sajauc.
  6. Klāt liek tomātu mērci vai ķīnas saldskābo mērci un visu samaisa.
  7. Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pievienot zaļumus.

    Labu apetīti!
    Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas