-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Rīsi ar cūkgaļu un piedevām
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g rīsu
-
500 g cūkgaļas
-
2 burkāni
-
1 liels sīpols
-
4 šķēle/s ķiploka
-
Tomātu mērce vai ķīnas saldskābā mērce
-
Garšvielas (sāls, pipari, gaļas kopējā garšviela)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
90 min.
-
Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas.
-
Kad gaļa palikusi brūnāka, tad to sautē, lai ir mīksta.
-
Kamēr gaļa sautējas, sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un ķiplokus, cep to visu uz pannas.
-
-
Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos dārzeņus un sajauc.
-
Klāt liek tomātu mērci vai ķīnas saldskābo mērci un visu samaisa.
-
Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pievienot zaļumus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs