Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar cūkgaļu un piedevām

2014. gada 22. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas.
2. Kad gaļa palikusi brūnāka, tad to sautē, lai ir mīksta.
3. Kamēr gaļa sautējas, sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un ķiplokus, cep to visu uz pannas.
4. Izvāra rīsus.
5. Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos dārzeņus un sajauc.
6. Klāt liek tomātu mērci vai ķīnas saldskābo mērci un visu samaisa.
7. Rīsus sajauc ar pagatavoto gaļas maisījumu. Pasniezot var pievienot zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu