Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mazsālītas sīgas maizītes

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Nokasa zivij zvīņas, izķidā, nogriež galvu un asti, izfilē.
  2. Ieliek zivs fileju nedaudz ventilējamā produktu traukā, pārkaisa ar garšvielu - konservantu maisījumu un atstāj uz dažām stundām.
  3. Liek uz sviestmaizītēm, pa virsu - plānās šķēlītēs sagriezts sīpols.
  4. * Krietni bagātīgāka un sātīgāka garša nekā apnikušajam norvēģu mākslīgi audzētajam lasim.
  5. * Ja kāda sīga ir ar ikriem, tos arī akurāti izņem, sasāla. Galvas, astes, muguras asaka ar zivs paliekām noder lieliska buljona uzvārīšanai, no 3 sīgu (kopā ap 1 kg) atliekām sanāk brangs buljons 2 - 3 personām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas