Mazsālītas sīgas maizītes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Nokasa zivij zvīņas, izķidā, nogriež galvu un asti, izfilē.
  2. Ieliek zivs fileju nedaudz ventilējamā produktu traukā, pārkaisa ar garšvielu - konservantu maisījumu un atstāj uz dažām stundām.
  3. Liek uz sviestmaizītēm, pa virsu - plānās šķēlītēs sagriezts sīpols.
  4. * Krietni bagātīgāka un sātīgāka garša nekā apnikušajam norvēģu mākslīgi audzētajam lasim.
  5. * Ja kāda sīga ir ar ikriem, tos arī akurāti izņem, sasāla. Galvas, astes, muguras asaka ar zivs paliekām noder lieliska buljona uzvārīšanai, no 3 sīgu (kopā ap 1 kg) atliekām sanāk brangs buljons 2 - 3 personām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi