Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g "Pergale" tumšās šokolādes
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • Tumšā šokolāde kūkas pārliešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Lēni kausē šokolādi ar sviestu, pēc tam atdzesē.
  2. Sakuļ olas ar 200 g cukura, pievieno miltus un samaisa.
  3. Visu masu sakuļ kopā ar šokolādes un sviesta maisījumu.
  4. Lej veidnē un cep 180 °C 20 min. Cep, neatverot krāsns durvis. Kad kūka ir izcepta, paigaida, līdz tā atdziest, un izņem no veidnes.

    Kūku rotā pārlejot ar izkausētu šokolādi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas