Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g "Pergale" tumšās šokolādes
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • Tumšā šokolāde kūkas pārliešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Lēni kausē šokolādi ar sviestu, pēc tam atdzesē.
  2. Sakuļ olas ar 200 g cukura, pievieno miltus un samaisa.
  3. Visu masu sakuļ kopā ar šokolādes un sviesta maisījumu.
  4. Lej veidnē un cep 180 °C 20 min. Cep, neatverot krāsns durvis. Kad kūka ir izcepta, paigaida, līdz tā atdziest, un izņem no veidnes.

    Kūku rotā pārlejot ar izkausētu šokolādi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas