Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

Vienkāršā tumšās šokolādes kūka
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g "Pergale" tumšās šokolādes
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • Tumšā šokolāde kūkas pārliešanai

Pagatavošana

35 min.
  1. Lēni kausē šokolādi ar sviestu, pēc tam atdzesē.
  2. Sakuļ olas ar 200 g cukura, pievieno miltus un samaisa.
  3. Visu masu sakuļ kopā ar šokolādes un sviesta maisījumu.
  4. Lej veidnē un cep 180 °C 20 min. Cep, neatverot krāsns durvis. Kad kūka ir izcepta, paigaida, līdz tā atdziest, un izņem no veidnes.

    Kūku rotā pārlejot ar izkausētu šokolādi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Austra 2014. gada 19. novembris 21:45
ļoti superīga kūka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi