Sēņu karbonādes

2014. gada 29. augusts
Foto: Benita Graudiņa
Pagatavošana
30 min
1. Pašu lasītas sēnes, nomazgā un notīra.
Foto: Benita Graudiņa
2. Baravikām un apšu bekām atdala cepurītas no kātiņiem un sagriežam karbonādītes.
3. Cepurītes griež horizontāli, veidojot apaļas karbonādes, kātiņus savukārt sagriež šķēlītēs.
4. Kārto uz šķīvja, uzber sāli un pipariņus.
Foto: Benita Graudiņa
5. Apviļā karbonādes miltos un olā un liek cept sakarsētā pannā, kamēr tās ir brūnas.
6. * Garšīgas gan karstas ar krējumiņu vai kā piedeva, gan arī aukstas uz sviestmaizēm.
7. Lai izdodas un labi garšo!
Uz augšu