Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Konservēti aromātiski tomāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāts
  • Baziliks
  • 5 graudiņi smaržīgie pipari
  • 1 gab. sīpols
  • Seleriju lapas
  • Ķiršu lapas
  • Marināde:
  • 1 l ūdens
  • 5 gab. ķiploka daiviņas
  • Mārrutku sakne
  • 2 vidēja lieluma karotes sāls
  • 1 ēdamkarote cukurs
  • 1 ēdamkarote etiķa esence
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sīpolus sagriež ripiņās un kārto burciņu apakšā;
  2. Ieber piparus, saliek seleriju, ķiršu lapas;
  3. Burciņā kārto tomātus, starp tomātiem liek baziliku;
  4. * Baziliku un tomātus liek tā, lai burciņas malā tie būtu redzami un veidotu skaistu ainu, ja būs dzeltenie tomāti, skaistums būs vēl krāšņāks;
  5. Pārējās piedevas saliek burciņā un uzlej marinādi bez etiķa esences;
  6. Esenci ielej pašās beigās;
  7. Burciņu aizvāko un apgriež otrādi.
  8. * Ja tomātiem uzlējumu (marinādi) lej divas reizes, tad burciņas var nesterilizēt. Sāli un cukuru var likt pēc garšas un var pievienot sinepju graudiņus stiprumam.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas