Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Zaļo tomātu, kabaču un patisonu salāti ziemai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zaļie tomāti
  • 1 kg patisoni
  • 1 kg kabači
  • 1 /2 kg sīpoli
  • 300 g tomātu pasta
  • 150 g eļļa
  • 100 g cukurs
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote saldais paprikas pulveris
  • 1 tējkarote kaltēts baziliks
  • 1 /2 glāze ūdens
  • 1 deserta karote 70% etiķa esence vai 6 ēdamkarotes 9% etiķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus eļļā nedaudz apcep (katliņā);
  2. Pievieno ūdeni, sāli, cukuru, kā arī tomātus, patisonus, kabačus sagrieztus nelielos gabaliņos;
  3. Sautē līdz mīksti;
  4. Tad pievieno tomātu pastu, baziliku, paprikas pulveri;
  5. Sautē 10 min;
  6. Pievieno etiķi vai etiķa esenci;
  7. Pilda burciņās un noglabājam ziemai.
  8. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas