Zaļo tomātu, kabaču un patisonu salāti ziemai

Sastāvdaļas

  • 1 kg zaļie tomāti
  • 1 kg patisoni
  • 1 kg kabači
  • 1 /2 kg sīpoli
  • 300 g tomātu pasta
  • 150 g eļļa
  • 100 g cukurs
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote saldais paprikas pulveris
  • 1 tējkarote kaltēts baziliks
  • 1 /2 glāze ūdens
  • 1 deserta karote 70% etiķa esence vai 6 ēdamkarotes 9% etiķis

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus eļļā nedaudz apcep (katliņā);
  2. Pievieno ūdeni, sāli, cukuru, kā arī tomātus, patisonus, kabačus sagrieztus nelielos gabaliņos;
  3. Sautē līdz mīksti;
  4. Tad pievieno tomātu pastu, baziliku, paprikas pulveri;
  5. Sautē 10 min;
  6. Pievieno etiķi vai etiķa esenci;
  7. Pilda burciņās un noglabājam ziemai.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi