-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Gardā rupjmaizes kūciņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 šķēles rupjmaizes
-
2 ēd. k. dzērveņu sulas
-
Banāns
-
100 ml putukrējuma
-
400 g Mascarpone siera
-
Cukurs
-
Rozīnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
55 min.
-
Saberž četras šķēles rupjmaizes biezā masā, sajauc kopā ar pāris ēd. k. dzērveņu sulas un izlīdzina uz plakanas virsmas.
-
Sagriež banānu ripiņās un liek pāri rupjmaizes kārtai.
-
Saputo Mascarpone sieru un pievieno cukuru pēc garšas.
-
Ar ēdamkaroti klāj sieru uz sagatavotās rupjmmaizes un banānu pamatnes, liek ledusskapī sastingt, dekorē ar rozīnēm.
-
* Ja kūku paredzēts vest kā ciema kukuli, jāpievieno želatīns!
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs