Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardā rupjmaizes kūciņa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles rupjmaizes
  • 2 ēd. k. dzērveņu sulas
  • Banāns
  • 100 ml putukrējuma
  • 400 g Mascarpone siera
  • Cukurs
  • Rozīnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Saberž četras šķēles rupjmaizes biezā masā, sajauc kopā ar pāris ēd. k. dzērveņu sulas un izlīdzina uz plakanas virsmas.
  2. Sagriež banānu ripiņās un liek pāri rupjmaizes kārtai.
  3. Saputo Mascarpone sieru un pievieno cukuru pēc garšas.
  4. Ar ēdamkaroti klāj sieru uz sagatavotās rupjmmaizes un banānu pamatnes, liek ledusskapī sastingt, dekorē ar rozīnēm.
  5. * Ja kūku paredzēts vest kā ciema kukuli, jāpievieno želatīns!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas