Gardā rupjmaizes kūciņa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles rupjmaizes
  • 2 ēd. k. dzērveņu sulas
  • Banāns
  • 100 ml putukrējuma
  • 400 g Mascarpone siera
  • Cukurs
  • Rozīnes

Pagatavošana

55 min.
  1. Saberž četras šķēles rupjmaizes biezā masā, sajauc kopā ar pāris ēd. k. dzērveņu sulas un izlīdzina uz plakanas virsmas.
  2. Sagriež banānu ripiņās un liek pāri rupjmaizes kārtai.
  3. Saputo Mascarpone sieru un pievieno cukuru pēc garšas.
  4. Ar ēdamkaroti klāj sieru uz sagatavotās rupjmmaizes un banānu pamatnes, liek ledusskapī sastingt, dekorē ar rozīnēm.
  5. * Ja kūku paredzēts vest kā ciema kukuli, jāpievieno želatīns!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi