-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Omlete ar sīpoliem
Katru rītu taisu omleti. Iedomājos, kāpēc gan nepadalīties ar savu šī tradicionālā olu ēdiena recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 olas
-
400 ml piena
-
Dažādas garšvielas
-
1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Iesit bļodiņā 4 olas. Maisa, līdz masa ir ieguvusi vienmērīgu nokrāsu.
-
Pievieno pienu tik daudz, līdz tas parādās masas virspusē.
-
Pievieno garšvielas un sakuļ, līdz masa iegūst gaiši dzeltenu krāsu.
-
Sagriež sīpolu mazās daļiņās. Liek uz pannas un cep, līdz gabaliņi iegūst brūnganu nokrāsu.
-
Kad tie sacepušies, uzlej pa virsu olu kulteņa masu un liek pannai virsū vāku.
-
Cep uz mērenas liesmas. Pēc 10 minūtēm noņem vāku un sadala omleti kādās 6 - 8 daļās. Kad tas izdarīts, apgriež gabalus vienu pēc otra.
-
Pēc apmēram 2 minūtēm nogriež gāzi un uzliek vāku. Gatavs!
-
* Ēd kopā ar salātiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs