1. Iesit bļodiņā 4 olas. Maisa, līdz masa ir ieguvusi vienmērīgu nokrāsu.
2. Pievieno pienu tik daudz, līdz tas parādās masas virspusē.
3. Pievieno garšvielas un sakuļ, līdz masa iegūst gaiši dzeltenu krāsu.
4. Sagriež sīpolu mazās daļiņās. Liek uz pannas un cep, līdz gabaliņi iegūst brūnganu nokrāsu.

Foto: Katrina sipola
5. Kad tie sacepušies, uzlej pa virsu olu kulteņa masu un liek pannai virsū vāku.

Foto: Katrina sipola
6. Cep uz mērenas liesmas. Pēc 10 minūtēm noņem vāku un sadala omleti kādās 6 - 8 daļās. Kad tas izdarīts, apgriež gabalus vienu pēc otra.

Foto: Katrina sipola
7. Pēc apmēram 2 minūtēm nogriež gāzi un uzliek vāku. Gatavs!
8. * Ēd kopā ar salātiem.
Labu apetīti!