Melnā reņģe sojas mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g reņgu fileja
  • 50 g gaišā sojas mērce
  • 20 g tumšā sojas mērce
  • 2 tēj. k. cukurs
  • Rīvēts ingvers
  • Malts muskatrieksts
  • Melnie pipari
  • 1 tēj. k. olīveļļa

Pagatavošana

35 min.
  1. Filejas pārkaisa ar garšvielām;
  2. Pa virsu pārlej sojas mērces;
  3. Sāļumu regulē, palielinot vai samazinot gaišās mērces daudzumu;
  4. Pēc pusstundas, kad mērce iesūkusies, var ēst.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

aigars 2014. gada 8. jūnijs 15:55
baigi garšīgi ar šnabīti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi