Sākums > Receptes > Uzkodas

Musli batoniņi ar riekstiem un augļiem

2014. gada 20. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Kaltētos augļus sagriež vai sakapā (pēc izvēles, cik lielos gabalos vēlies);
2. Riekstus ar auzu pārslām liek ar pergamentu pārklātā cepešpannā un apgrauzdē krāsnī 180'C apm. 10 min.;
3. Visu sajauc lielā bļodā;
4. Sviestu, brūno cukuru un medu liek katliņā un uz mērenas uguns kausē, kamēr masa ir viendabīga, visu laiku maisa;
5. Masai piejauc cepamo pulveri un kārtīgi samaisa;
6. Visu sviesta masu pievieno sausajām sastāvdaļām. Maisa, kamēr viss kārtīgi sajaucies;
7. Ar pergamentu izklātā cepampannā vienmērīgi izklāj masu un cep cepeškrāsnī 160'C 15-20 min. vai, līdz masa ir brūngana;
8. Izņem pannu un atstāj atdzesēties. Tad dala, cik lielos gabalos vēlas un ietin pārtikas plēvē vai cepampapīrā uzglabāšanai.
9. Labu apetīti!
Uz augšu