1. Grūbas var pagatavot jau iepriekš.
2. Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.

Foto: Aivars Leitons
3. Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcep sīpolu, selerijas, papriku, burkānu.

Foto: Aivars Leitons
4. Katlu ar malto gaļu liek uz vidējas uguns, pievieno garšvielas, sautē, līdz gandrīz gatava.

Foto: Aivars Leitons
5. Pievieno apceptos sīpolus un samaisa.

Foto: Aivars Leitons
6. Pievieno apceptos burkānus un samaisa.

Foto: Aivars Leitons
7. Pievieno apceptos seleriju kātus un samaisa.

Foto: Aivars Leitons
8. Pievieno apcepto papriku un samaisa.

Foto: Aivars Leitons
9. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot dārzeņus.

Foto: Aivars Leitons
10. Pievieno saspiestu kiploku un tomātus savā sulā.

Foto: Aivars Leitons
11. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē vēl ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.

Foto: Aivars Leitons
12. Pievieno grūbas un visu kārtīgi samaisa, vēl pasautē ~2 minūtes.

Foto: Aivars Leitons
13. * Labi garšo ar krējumu, zaļumiem un kefīru.

Foto: Aivars Leitons