Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara gaļas un grūbu sautējums "Cits gadsimts"

Tītara gaļas un grūbu sautējums "Cits gadsimts"

FOTO: Aivars Leitons

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas tītara gaļas
  • 200 g grūbu
  • 1 kg tomātu gabaliņu savā sulā
  • 2 paprikas
  • 3 seleriju kāti
  • 2 lieli burkāni
  • 3 lielas daiviņas ķiploka
  • 1 liels sīpols
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Rapšu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Grūbas var pagatavot jau iepriekš.
  2. Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.
    Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.

    FOTO: Aivars Leitons

  3. Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcep sīpolu, selerijas, papriku, burkānu.
    Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcep sīp...

    FOTO: Aivars Leitons

  4. Katlu ar malto gaļu liek uz vidējas uguns, pievieno garšvielas, sautē, līdz gandrīz gatava.
    Katlu ar malto gaļu liek uz vidējas uguns, pievieno garšviel...

    FOTO: Aivars Leitons

  5. Pievieno apceptos sīpolus un samaisa.
    Pievieno apceptos sīpolus un samaisa.

    FOTO: Aivars Leitons

  6. Pievieno apceptos burkānus un samaisa.
    Pievieno apceptos burkānus un samaisa.

    FOTO: Aivars Leitons

  7. Pievieno apceptos seleriju kātus un samaisa.
    Pievieno apceptos seleriju kātus un samaisa.

    FOTO: Aivars Leitons

  8. Pievieno apcepto papriku un samaisa.
    Pievieno apcepto papriku un samaisa.

    FOTO: Aivars Leitons

  9. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot dārzeņus.
    Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē ~5 minūtes, i...

    FOTO: Aivars Leitons

  10. Pievieno saspiestu kiploku un tomātus savā sulā.
    Pievieno saspiestu kiploku un tomātus savā sulā.

    FOTO: Aivars Leitons

  11. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē vēl ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
    Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē vēl ~5 minūte...

    FOTO: Aivars Leitons

  12. Pievieno grūbas un visu kārtīgi samaisa, vēl pasautē ~2 minūtes.
    Pievieno grūbas un visu kārtīgi samaisa, vēl pasautē ~2 minū...

    FOTO: Aivars Leitons

  13. * Labi garšo ar krējumu, zaļumiem un kefīru.
    * Labi garšo ar krējumu, zaļumiem un kefīru.

    FOTO: Aivars Leitons

  14. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA