-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Tītara gaļas un grūbu sautējums "Cits gadsimts"
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g maltas tītara gaļas
-
200 g grūbu
-
1 kg tomātu gabaliņu savā sulā
-
2 paprikas
-
3 seleriju kāti
-
2 lieli burkāni
-
3 lielas daiviņas ķiploka
-
1 liels sīpols
-
Sāls
-
Melnie pipari
-
Rapšu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Grūbas var pagatavot jau iepriekš.
-
Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.
-
Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcep sīpolu, selerijas, papriku, burkānu.
-
Katlu ar malto gaļu liek uz vidējas uguns, pievieno garšvielas, sautē, līdz gandrīz gatava.
-
Pievieno apceptos sīpolus un samaisa.
-
Pievieno apceptos burkānus un samaisa.
-
Pievieno apceptos seleriju kātus un samaisa.
-
Pievieno apcepto papriku un samaisa.
-
Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot dārzeņus.
-
Pievieno saspiestu kiploku un tomātus savā sulā.
-
Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē vēl ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
-
Pievieno grūbas un visu kārtīgi samaisa, vēl pasautē ~2 minūtes.
-
* Labi garšo ar krējumu, zaļumiem un kefīru.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs