Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
R
Ritvars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ups paliadu garam piekto punktu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ritvars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a kapec olas vajag. recepte nav rakstits kur olas izmantot.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jaizmanto formula 1;2;3
tad arī sanāks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik olas ir jāliek?
Ja, teiksim, man ir 200 g. Miltu; 2 ēd. karotes cukurs; 175 g. sviests; 1 paciņa - 16 g vaniļas cukurs! Un cik daudz ir nepieciešams ūdens? Es to darīšu pirmo reizi, tāpēc es arī prasu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anonīms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tu pats esi wtf...
kakao vajadzigs lai uztaisitu tadu taka sokolaadi fail
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
.
...
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādu sviestu vajag?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā tas ir "uz izjūtām"?! :( Tāpēc jau recepte vajadzīga, lai zinātu vismaz aptuvenas proporcijas. Cepot uz izjūtām man sanāca kaut kas dziļi pretīgs pēc vieniem vienīgiem miltiem garšojošs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes