1. Ņem pārgatavojušos banānus, liek bļodiņā un saspaida, līdz sanāk putriņa.

Foto: LindaGatavo.lv
2. Paņem vidēju bļodiņu un samaisa miltus, cukuru, šķipsniņu sāls, cepamo pulveri un kanēli (kanēlis ir pēc pašu vēlmes).

Foto: LindaGatavo.lv
3. Ņem citu lielāku bļodu un sajauc olas, pienu, eļļu un saspiestos banānus. Kad tas ir izdarīts, iejauc iepriekš sataisīto sauso maisījumu un kārtīgi samaisa.

Foto: LindaGatavo.lv
4. Uzsilda pannu, ielej eļļu vai iesmērē ar sviestu (kā nu kurš cep). Ņem zupas kausiņu un lej mīklu uz pannas. Es lēju 1/4 daļu kausiņa.

Foto: LindaGatavo.lv
5. Cep zeltaini brūnas pankūkas.
6. * Pasniedz ar svaigām zemenēm, kļavu sīrupu vai kādu ievārījumu. Tas jau atkal kā nu kuram mīļāks.
* Orģinālajā receptē kanēļa nav. Ja nu kādam tas īsti negaršo, var arī nelikt.
Labu apetīti!

Foto: LindaGatavo.lv