Banānu pankūkas

2014. gada 26. februāris
Foto: LindaGatavo.lv
Tā kā man ledusskapī stāvēja banāni, kuri bija sākuši pārgatavoties, nolēmu paprovēt ārzemju mājaslapās daudz slavētās banānu pankūkas. Ceru, ka Jums garšos, jo mums nu ļoti patika.
Pagatavošana
15 min
1. Ņem pārgatavojušos banānus, liek bļodiņā un saspaida, līdz sanāk putriņa.
Foto: LindaGatavo.lv
2. Paņem vidēju bļodiņu un samaisa miltus, cukuru, šķipsniņu sāls, cepamo pulveri un kanēli (kanēlis ir pēc pašu vēlmes).
Foto: LindaGatavo.lv
3. Ņem citu lielāku bļodu un sajauc olas, pienu, eļļu un saspiestos banānus. Kad tas ir izdarīts, iejauc iepriekš sataisīto sauso maisījumu un kārtīgi samaisa.
Foto: LindaGatavo.lv
4. Uzsilda pannu, ielej eļļu vai iesmērē ar sviestu (kā nu kurš cep). Ņem zupas kausiņu un lej mīklu uz pannas. Es lēju 1/4 daļu kausiņa.
Foto: LindaGatavo.lv
5. Cep zeltaini brūnas pankūkas.
6. * Pasniedz ar svaigām zemenēm, kļavu sīrupu vai kādu ievārījumu. Tas jau atkal kā nu kuram mīļāks.
* Orģinālajā receptē kanēļa nav. Ja nu kādam tas īsti negaršo, var arī nelikt.

Labu apetīti!
Foto: LindaGatavo.lv
Uz augšu