1. Mīklas (pamatnes) gatavošanai olu saputo ar cukuru, pievieno izkausētu, padzesētu sviestu un samaltās mandeles, pievieno kakao, visu samaisa un samīca mīklu.
2. Mīklu ieliek formā 24 -26 cm, un uz 30 min. novieto aukstumā. Pēc 30 min. mīklu (pamatni), liek cepeškrāsnī cepties uz 15 - 20 min. 180 C.
3. Gatavo pildījumu: no citroniem norīvē miziņu, izspiež sulu. Olas + 1 dzeltenumu saputo ar cukuru, pievieno Mascarpone sieru vai saldo krējumu, kārtīgi izmaisa, pievieno citrona sulu, masu samaisa.
4. Gatavo masu ielej formā un cep 180 C 45 min.;

Foto: Receptes.lv
5. Torti dekorē ar rīvētu šokolādi vai šokolādes skaidiņām.
Labu apetīti!

Foto: Receptes.lv