Medus želeja

Sastāvdaļas

  • 30 g medus
  • 10 g želatīns
  • 100 g ūdens
  • Citronu sula

Pagatavošana

25 min.
  1. Medu izkausē ūdenī, uzvāra, tad pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un samaisa;
  2. Želeju lej formiņās un liek leduskapī sarecēt.
  3. * Ja želēja ir pārāk salda, pievieno nedaudz citronskābes vai citrona sulas.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi