Komentāri
1
Jaunākie
Vecākie
Sastāvdaļas Kartupeļi kūpināts siers Tomātu mērce sīpoli Pētersīļi Citrons Pagatavošana:1) Pankūkas var cept no pankūku miltiem, tad pamīšus liek vienu pankūku un kārtu apceptu kartupeļu ripiņu un kūpināta siera gabaliņus, kamēr izveidojas kārtojums tortes augstumā;
2) Pankūku torti pārlej ar tomātu mērci un saceptiem sīpoliem, rotā ar pētersīļu zaļumiem un citrona šķēlītēm.
Pasniedz, sagrieztu gabalos kā torti.
2) Pankūku torti pārlej ar tomātu mērci un saceptiem sīpoliem, rotā ar pētersīļu zaļumiem un citrona šķēlītēm.
Pasniedz, sagrieztu gabalos kā torti.
Vērtējums
Atbildēt