Rīsi ar avokado mērci un ceptu pangasijas fileju

4 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Rīsi
  • Avokado mērcei:
  • Avokado
  • 9 gab. ķiršu tomātiņi
  • 2 tēj. k. skābais krējums
  • Šķipsniņa dilles/ loki
  • Pangasijas zivs filejai:
  • Milti
  • Ola
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Pangasijas zivs fileju atkausē un apber ar sāli un pipariem;
  2. Šķīvītī ieber miltus mērcēšanai, atsevišķā traukā sakuļ olu;
  3. Fileju iemērc miltos, pēc tam olā un liek uz pannas uz vidējas uguns cepties, līdz tā kļūst zeltaini brūna;
  4. Gatavo avokado-tomātu mērci: avokado nomizo, sagriež gabaliņos un ieliek blendera trauciņā;
    Gatavo avokado-tomātu mērci: avokado nomizo, sagriež gabaliņ...
  5. Uz pusēm (vai pat 4 daļās) sagriež 7 mazos ķiršu tomātiņus, ieliek blendera trauciņā, pievieno 2 tēj. k. krējumu, dilles, lociņus (un citus zaļumus pēc vēlmēm) un visu sablenderē;
    Uz pusēm (vai pat 4 daļās) sagriež 7 mazos ķiršu tomātiņus,...
  6. Izvāra rīsus un noliek tos uz šķīvīša, pievieno avokādo un tomātiņu mērci, kā arī uzcepto pangasijas fileju. To visu skaisti dekorē ar atlikušajiem ķiršu tomātiņiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni