1. Pangasijas zivs fileju atkausē un apber ar sāli un pipariem;
2. Šķīvītī ieber miltus mērcēšanai, atsevišķā traukā sakuļ olu;
3. Fileju iemērc miltos, pēc tam olā un liek uz pannas uz vidējas uguns cepties, līdz tā kļūst zeltaini brūna;
4. Gatavo avokado-tomātu mērci: avokado nomizo, sagriež gabaliņos un ieliek blendera trauciņā;

Foto: Zane Eihe
5. Uz pusēm (vai pat 4 daļās) sagriež 7 mazos ķiršu tomātiņus, ieliek blendera trauciņā, pievieno 2 tēj. k. krējumu, dilles, lociņus (un citus zaļumus pēc vēlmēm) un visu sablenderē;

Foto: Zane Eihe
6. Izvāra rīsus un noliek tos uz šķīvīša, pievieno avokādo un tomātiņu mērci, kā arī uzcepto pangasijas fileju. To visu skaisti dekorē ar atlikušajiem ķiršu tomātiņiem.