Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar avokado mērci un ceptu pangasijas fileju

Rīsi ar avokado mērci un ceptu pangasijas fileju

FOTO: Zane Eihe

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Rīsi
  • Avokado mērcei:
  • Avokado
  • 9 gab. ķiršu tomātiņi
  • 2 tēj. k. skābais krējums
  • Šķipsniņa dilles/ loki
  • Pangasijas zivs filejai:
  • Milti
  • Ola
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pangasijas zivs fileju atkausē un apber ar sāli un pipariem;
  2. Šķīvītī ieber miltus mērcēšanai, atsevišķā traukā sakuļ olu;
  3. Fileju iemērc miltos, pēc tam olā un liek uz pannas uz vidējas uguns cepties, līdz tā kļūst zeltaini brūna;
  4. Gatavo avokado-tomātu mērci: avokado nomizo, sagriež gabaliņos un ieliek blendera trauciņā;
    Gatavo avokado-tomātu mērci: avokado nomizo, sagriež gabaliņ...

    FOTO: Zane Eihe

  5. Uz pusēm (vai pat 4 daļās) sagriež 7 mazos ķiršu tomātiņus, ieliek blendera trauciņā, pievieno 2 tēj. k. krējumu, dilles, lociņus (un citus zaļumus pēc vēlmēm) un visu sablenderē;
    Uz pusēm (vai pat 4 daļās) sagriež 7 mazos ķiršu tomātiņus,...

    FOTO: Zane Eihe

  6. Izvāra rīsus un noliek tos uz šķīvīša, pievieno avokādo un tomātiņu mērci, kā arī uzcepto pangasijas fileju. To visu skaisti dekorē ar atlikušajiem ķiršu tomātiņiem.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Avokado bekona kažociņā

Avokado bekona kažociņā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA