Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g saldais krējums
  • 1 l dzeramais jogurts
  • 8 ēd. k. cukurs
  • 3 gab. olas
  • 3 ēd. k. milti
  • 35 g želatīns
  • Ievarījums (labāk skābs)
  • Magones
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas samaisa ar 3 karotēm cukura, pievieno miltus;
  2. Cep cepeškrāsnī 10-15 min., temp. 160-180;
  3. Kamēr cepas toršu pamatne, taisa pārējo: saldo krējumu samaisa ar 5 karotēm cukura, pievieno jogurtu un magones, piejauc izšķīdinātu želatīnu;
  4. Liek pamatni formā, kurā taisīs torti, sasmērē ar ievarījumu un uzlej jogurta maisījumu, liek visu ledusskapī un pēc 1 stundas torte ir gatava.
  5. Labu apetīti!

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes