Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, dzeltenumiem pievieno klāt cukuru un Mascarpone, visu saputo, pievieno klāt moku vai brendiju un atkal saputo.
Olu baltumus saputo atsevišķi un, ar karoti uzmanīgi maisot, liek klāt pie iepriekš izveidotās masas;
Dāmu pirkstiņus iemērc siltā (ne karstā) kafijā un liek traukā, pa virsu uzsmērē krēmu un tā veido vairākus stāvus, pa virsu uzkaisa kakao, un liek atdzesēties ledusskapī uz aptuveni 1 stundu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
500 g Mascarpone siera
6 olas
150 g cukura
50 ml mokas, var pievienot arī brendiju
300 - 400 g cepum Dāmu pirkstiņi
Silta stipra kafija
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, dzeltenumiem pievieno klāt cukuru un Mascarpone, visu saputo, pievieno klāt moku vai brendiju un atkal saputo.
Olu baltumus saputo atsevišķi un, ar karoti uzmanīgi maisot, liek klāt pie iepriekš izveidotās masas;
Dāmu pirkstiņus iemērc siltā (ne karstā) kafijā un liek traukā, pa virsu uzsmērē krēmu un tā veido vairākus stāvus, pa virsu uzkaisa kakao, un liek atdzesēties ledusskapī uz aptuveni 1 stundu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
marta2015. gada 22. jūlijs 13:40
man ir 10 gadi bet šo kūku kad taisīju jutos kā īsta pavāre un iznākums bija idejāls bet es klāt neliku ne moku ne brendiju
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri