Cāļu spārniņi ar citronu un timiānu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cāļu spārniņu
  • 1 citrons
  • ½ citrona sulas
  • 1 ķiploks
  • Timiāns
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 glāze Parmas siera
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepešpannu ietauko ar sviestu un rūpīgi izkārto cāļu spārniņus. Smalki sagriež ķiploku, timiānu, pētersīļus un ieber bļodā.
  2. Tad pievieno sāli, melnos piparus, citronu sulu, pierīvē mazliet citrona miziņas un rūpīgi samaisa.
  3. Sagatavoto marinādi pārlej pāri cepešpannā izkārtotajiem cāļu spārniņiem, pārkaisa ar rīvmaizi un sarīvētu Parmas sieru, izkārto citronu šķēlītes un liek cepeškrāsnī. Cep, līdz spārniņi ir gatavi un siers kļuvis zeltaini brūns.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis 2015. gada 24. augusts 02:55
Var būt reiz ko jaunu tiešām varēja ko izdomāt nevis visnodrāztāko grila recepti visiem prezentēt kā ko jaunu. Variācijas ap cāļa spārniem ar medu citronu sieru un baziliku katrā pagastā jau gadus divdesmit piekopj.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni