Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļu spārniņi ar citronu un timiānu

Cāļu spārniņi ar citronu un timiānu

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cāļu spārniņu
  • 1 citrons
  • ½ citrona sulas
  • 1 ķiploks
  • Timiāns
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 glāze Parmas siera
  • Citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepešpannu ietauko ar sviestu un rūpīgi izkārto cāļu spārniņus. Smalki sagriež ķiploku, timiānu, pētersīļus un ieber bļodā.
  2. Tad pievieno sāli, melnos piparus, citronu sulu, pierīvē mazliet citrona miziņas un rūpīgi samaisa.
  3. Sagatavoto marinādi pārlej pāri cepešpannā izkārtotajiem cāļu spārniņiem, pārkaisa ar rīvmaizi un sarīvētu Parmas sieru, izkārto citronu šķēlītes un liek cepeškrāsnī. Cep, līdz spārniņi ir gatavi un siers kļuvis zeltaini brūns.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas