Sviestmaize ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • "ĶEKAVA" cāļu fileja
  • Graudu maize
  • Salātu lapas
  • Rama Creme Bonjour
  • Marinēta paprika
  • Siers

Pagatavošana

20 min.
  1. Cāļu fileju apcep uz pannas un sagriež strēmelītēs;
  2. Maizi apgrauzdē un apsmērē ar Rama Creme Bonjour;
  3. Uz maizes uzliek salātus, papriku, vistas fileju un virsū uzliek otro maizez šķēli.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi