Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētie biešu salātiņi ziemai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg biešu
  • 380 g sīpolu
  • 1.2 kg tomātu
  • 380 g paprikas
  • 150 g ķiploka
  • 1/2 asā pipara
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 1 buntīte diļļu
  • 380 g olīveļļas
  • 150 g cukura
  • 45 g sāls
  • 300 ml ābolu etiķa (var arī 150 ml parastā galda etiķi, bet man nepatīk)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bietes nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Te lieti var noderēt virtuves kombains, par kura eksistenci sen jau aizmirsts.
  2. Sīpolu gredzenos apcep eļļā, tomātus, papriku, ķiplokus un aso piparu samaļ, zaļumus (garšaugus) sagriež.
  3. Visas sastāvdaļas saliek katlā un vāra 50 min., bieži maisot.
  4. Karsto maisījumu pilda tīrās burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konservējumi

Jaunākās receptes