1. Nomizo un uz rīves sarīvē kartupeļus plānās 1.5 mm šķēlītēs, kuras nomazgā vairākos piegājienos. Tad uzliek uz tīra virtuves dvielīša un ļauj nožūt, lai paliek sausas;
Foto: Inga Ceriņa
2. Kartupeļiem pievieno 1 ēd. k. eļļas, sāli, maltus melnos piparus un šķipsniņu timiāna;
Foto: Inga Ceriņa
3. Uz pannas uzliek cepampapīru un uz tā izkārto kartupeļus;
Foto: Inga Ceriņa
4. Visu pārsedz ar foliju un liek sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) ar konvektoru apm. 25 minūtes.
Foto: Inga Ceriņa
5. * Pasniedz kopā ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem un krējuma, ķiploku vai diļļu mērci.