Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītie cannelloni ar malto gaļu

Pildītie cannelloni ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cannelloni pasta (trubiņas)
  • 500 g maltas gaļas (cūkgaļa un liellops)
  • 300 ml saldā krējuma
  • 2 bundžas tomātu savā sulā (vislabāk smalcinātie)
  • Siers (Mocarella vai Parmezāns)
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

65 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sev tīkamām garšvielām.
  2. Gaļas masu pilda makaronu trubiņās un kārto cepamajā traukā.
  3. Sajauc saldo krējumu ar tomātiem savā sulā. Papildina ar sāli, nedaudz pipariem. Var pievienot kaltētu baziliku vai oregano.
  4. Cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes 180 grādos, tad izņem un uzber sarīvētu sieru, un cep vēl 5-7 minūtes.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes 180 grādos, tad izņem un...

    FOTO: Dace Ceplīte

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas