Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Pankūkas, pildītas ar biezpienu-viegli pagatavojamas

Pankūkas, pildītas ar biezpienu-viegli pagatavojamas

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g kviešu miltu
  • 150 g piena vai ūdens
  • 1 - 4 olas
  • Sāls
  • Pildījumam:
  • 50 g biezpiena
  • 15 g cukura
  • 1 - 4 olas
  • 10 g skābā krējuma
  • 15 -20 g tauku (cepšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo plāno pankūku mīklu. Pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
  2. Biezpienu samaļ gaļasmašīnā, pievieno cukuru, olu, skābo krējumu un samīca. Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abas sānu malas un satin.
  3. Pēc tam satītās pankūkas taukos apcep.
  4. Apceptās pankūkas kārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru un kanēli vai kausētu sviestu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas