Pankūkas, pildītas ar biezpienu-viegli pagatavojamas

Pankūkas, pildītas ar biezpienu-viegli pagatavojamas
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 75 g kviešu miltu
  • 150 g piena vai ūdens
  • 1 - 4 olas
  • Sāls
  • Pildījumam:
  • 50 g biezpiena
  • 15 g cukura
  • 1 - 4 olas
  • 10 g skābā krējuma
  • 15 -20 g tauku (cepšanai)

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo plāno pankūku mīklu. Pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
  2. Biezpienu samaļ gaļasmašīnā, pievieno cukuru, olu, skābo krējumu un samīca. Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abas sānu malas un satin.
  3. Pēc tam satītās pankūkas taukos apcep.
  4. Apceptās pankūkas kārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru un kanēli vai kausētu sviestu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis