Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar tītara gaļas desiņām, tomātiem un spinātiem

Makaroni ar tītara gaļas desiņām, tomātiem un spinātiem

FOTO: Renée

Kolekcijas: Fotoreceptes
Vienkāršs un sātīgs makaronu ēdiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 500 g pilngraudu Fusilli makaronu
  • 8 tītara gaļas desiņas (450 g)
  • 2 kastītes ar ķiršu vai plūmju tomātiem
  • 160 g spinātu lapu
  • Viena vai vairākas saujas siera (pēc savas izvēles)
  • Pāris dāsnas ēdamkarotes puķkāpostu mērces (recepti skatīt manā profilā) - nav obligāta sastāvdaļa, taču gardāk ir, ja tomēr pieliek klāt ēdienam
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Makaronus pagatavo pēc instrukcijas, kas norādīta uz iepakojuma.
  2. Spinātu lapas sagriež mazākās daļās, tomātus pārgriež uz pusēm, ķiploku sagriež smalkos gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, ātri apcep desiņas, tā, lai 'aprauj no abām pusēm', ņem nost no pannas un sagriež ripiņās.
  4. Tajā pašā pannā liek sautēties spinātus, tomātus, ķiploku un ripiņās sagrieztās desiņas. Pievieno šķipsniņu maltus melnos piparus. Sautē, ik pa laikam apmaisot, līdz spināti un tomāti ir gatavi. Tas aizņem vien pāris minūtes.
  5. (Ja makaroni vēl nav gatavi, tad pannu ar desiņām, tomātiem un spinātiem ņem nost no uguns un tur siltu līdz varēs pievienot makaronus).
    (Ja makaroni vēl nav gatavi, tad pannu ar desiņām, tomātiem...

    FOTO: Renée

  6. Spinātiem, tomātiem un desiņām pievieno makaronus, kārtīgi samaisa. Pievieno sieru un puķkāpostu mērci, visu kārtīgi samaisa un pasautē vēl 2 - 3 min.
    Spinātiem, tomātiem un desiņām pievieno makaronus, kārtīgi s...

    FOTO: Renée

  7. Lai izdodas un labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas