Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar tītara gaļas desiņām, tomātiem un spinātiem

2013. gada 24. septembris
Foto: Renée
Vienkāršs un sātīgs makaronu ēdiens.
Pagatavošana
40 min
1. Makaronus pagatavo pēc instrukcijas, kas norādīta uz iepakojuma.
2. Spinātu lapas sagriež mazākās daļās, tomātus pārgriež uz pusēm, ķiploku sagriež smalkos gabaliņos.
3. Pannā uzkarsē eļļu, ātri apcep desiņas, tā, lai 'aprauj no abām pusēm', ņem nost no pannas un sagriež ripiņās.
4. Tajā pašā pannā liek sautēties spinātus, tomātus, ķiploku un ripiņās sagrieztās desiņas. Pievieno šķipsniņu maltus melnos piparus. Sautē, ik pa laikam apmaisot, līdz spināti un tomāti ir gatavi. Tas aizņem vien pāris minūtes.
5. (Ja makaroni vēl nav gatavi, tad pannu ar desiņām, tomātiem un spinātiem ņem nost no uguns un tur siltu līdz varēs pievienot makaronus).
Foto: Renée
6. Spinātiem, tomātiem un desiņām pievieno makaronus, kārtīgi samaisa. Pievieno sieru un puķkāpostu mērci, visu kārtīgi samaisa un pasautē vēl 2 - 3 min.
Foto: Renée
7. Lai izdodas un labi garšo!
Uz augšu