Makaroni ar tītara gaļas desiņām, tomātiem un spinātiem

5 1
Vienkāršs un sātīgs makaronu ēdiens.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 500 g pilngraudu Fusilli makaronu
  • 8 tītara gaļas desiņas (450 g)
  • 2 kastītes ar ķiršu vai plūmju tomātiem
  • 160 g spinātu lapu
  • Viena vai vairākas saujas siera (pēc savas izvēles)
  • Pāris dāsnas ēdamkarotes puķkāpostu mērces (recepti skatīt manā profilā) - nav obligāta sastāvdaļa, taču gardāk ir, ja tomēr pieliek klāt ēdienam
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Makaronus pagatavo pēc instrukcijas, kas norādīta uz iepakojuma.
  2. Spinātu lapas sagriež mazākās daļās, tomātus pārgriež uz pusēm, ķiploku sagriež smalkos gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, ātri apcep desiņas, tā, lai 'aprauj no abām pusēm', ņem nost no pannas un sagriež ripiņās.
  4. Tajā pašā pannā liek sautēties spinātus, tomātus, ķiploku un ripiņās sagrieztās desiņas. Pievieno šķipsniņu maltus melnos piparus. Sautē, ik pa laikam apmaisot, līdz spināti un tomāti ir gatavi. Tas aizņem vien pāris minūtes.
  5. (Ja makaroni vēl nav gatavi, tad pannu ar desiņām, tomātiem un spinātiem ņem nost no uguns un tur siltu līdz varēs pievienot makaronus).
    (Ja makaroni vēl nav gatavi, tad pannu ar desiņām, tomātiem...
  6. Spinātiem, tomātiem un desiņām pievieno makaronus, kārtīgi samaisa. Pievieno sieru un puķkāpostu mērci, visu kārtīgi samaisa un pasautē vēl 2 - 3 min.
    Spinātiem, tomātiem un desiņām pievieno makaronus, kārtīgi s...
  7. Lai izdodas un labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni