Cepts kabacis

4 1
Cepts kabacis
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Sviests
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Iemet cepešpannā sviesta gabaliņu.
  2. Sagriež plānās šķēlītes kabača augli, saliek pannā. Uzmanās, lai nepiedeg. Man personīgi garšo apdeguši.
  3. Kad apcepti, ņem nost un ēd.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sabīne 2014. gada 14. jūlijs 01:04
Vēl var veidot kabaču karbonādes.sagriez kabaci ripiņās saklapē. pie pannas uz paplātes uzkaisi mazliet miltu. Sakuļ olu ar garšvielām(kuļ ar dakšiņu).tad saklapētās ripiņas apviļā miltos.kad grasies cept ņem pa vienai ripiņai liec olā un liec uz pannas.šis ir garšīgāks papildinājums.lai labi garšo!
Iris 2013. gada 15. septembris 19:44
Paldies! Sliņķu recepte!
bea 2013. gada 15. septembris 19:37
Labs! Pārbaudīts, Iris uzcienāja!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni