Aliču un ķirbju ievārījums ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg aliču
  • 1 kg ķirbis
  • 1.8 kg cukurs
  • 6 āboli
  • Kanēļa standziņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Aličus aplej ar verdošu ūdeni, lai vieglāk atdalīt kauliņus un mizas, izberž caur sietu vai izspiež caur marli.
  2. Ķirbi novāra mīkstu, sastampā, pievieno aliču masai, piegriež nelielus gabaliņus ābolus un cukuru, visu vāra ap 15 min.
  3. Karstu pilda burkās.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi