Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Pannā cepta paprika ar olām

Pannā cepta paprika ar olām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 3 paprikas (var krāsainas)
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daivas ķiploka
  • 6 olas
  • 100 g krējuma
  • 1 /2 tējk. saldā paprikas pulvera
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Sāls un pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Papriku nomazgā un iztīra. Sagriež to vispirms salmiņos, pēc tam nelielos kubiņos.
  2. Pannā sakarsē eļļu. Uz nelielas uguns sautē sīpolus un paprikas kubiņus. Nomizo ķiplokus, piespiež klāt un maisot visu kopā vēl brīdi pasautē.
  3. Bļodā olas sakuļ ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un rīvēto muskatriekstu.
  4. Ar krējumu sakultās olas pārlej pāri dārzeņiem pannā, uzliek vāku un uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes sarecina.
  5. Kolīdz omlete gatava, ar cepeša lāpstiņu to visapkārt atdala no pannas malām. Uzmanīgi uzslidina uz lielā šķīvja un pasniedz galdā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas