Tako / taco

2013. gada 15. jūnijs
Foto: Elīna Ellere
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež tomātus nelielos kubiciņos, saplēš salātos šaurākās strēmelēs (3-4cm), sarīvē sieru.
2. [foto1]
3. Sakapā sīpolus un čili piparu un apcep kopā ar gaļu. Garšvielas un sāli pievieno pēc personīgām vēlmēm.
Foto: Elīna Ellere
4. Ņep Taco plāksnes un piepilda ar gaļu ~ līdz pusei.
Foto: Elīna Ellere
5. Tad uzliek salātus, tiem virsū - tomātus un vēl uzspiež majonēzi.
Foto: Elīna Ellere
6. Visbeidzot pārber pāri sieru. Pirms pasniegšanas ieliek cepeškrāsnī uz kādām 6 min pasildīt (uz izkausēt sieru).
Foto: Elīna Ellere
7. Var pasniegt ar Salsas vai Taco mērci.
8. Lai labi garšo! :)
Uz augšu