Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja pildīta ar karamelizētiem sīpoliem

2013. gada 5. aprīlis
Foto: Laura
Pagatavošana
25 min
1. Smalki sagriež sīpolu un liek uz pannas apcepties.
2. Kad parādās pirmais brūnums sīpoliem, tad klāt pieliet nedaudz medu un visu neilgi vēl pacep. Liek atsevišķā trauciņā.
Foto: Laura
3. Vistas fileju sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un ar āmuru izdauza. Tad tajā pilda saceptos sīpoliņus.
Foto: Laura
4. Smuki aizloka filejas ciet.
Foto: Laura
5. Apvārta rīvmaizē.
Foto: Laura
6. Liek iepriekš sagatavotā olā (manā gadījumā tā ir vienkārši ola ar sāli un pipariem).
Foto: Laura
7. Cep uz lēnas uguns, iepriekšs uzsildītā pannā ar nelielu daudzumu eļļas, lai kārtīgi izcepās.


Labu apetīti!
Foto: Laura
Uz augšu