2. Sveistu izkausē un sajauc kopā ar Selgas cepumiem. Ievieto uz 20 min. ledusskapī.
3. Tikmēr sagatavo siera masu. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, veidojot viendabīgu masu. Selgas cepumus liek iekšā cepamformā, piespiež ar karoti, virsū liek siera masu.
4. Cep 175 grādos, apmēram 1,5 stundas, kamēr paliek brūna. Ieteicams pēc cepšanas 2 - 3 stundas kūku turēt cepamformā, kamēr atdziest.
5. Kamēr kūka cepas, pagatavo mērci. Katliņā liek avenes, pievieno cukuru. Silda līdz brīdim, kad atvenes kārtīgi atkusušas un vēl brīdi, līdz sāk jukt ārā. Kūku pasniedz pārlietu ar mērci. Mērci var izmantot gan karstu, gan atdzesētu.