Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardais dārzeņu sautējums

Gardais dārzeņu sautējums

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g ziedkāposta
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 1 vidēji liels cukini
  • 1 sarkanais pipars
  • 1 dzeltenais pipars
  • 100 g saldēto zirnīšu
  • 200 g konservētu tomātu, mizoti (var izmantot arī svaigos)
  • 100 ml ūdens
  • 2 ēd. k. Patak`s Maigā karija pastas
  • 3 ēd. k. augu eļļas
  • 1 ēd. k. kapāta koriandra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ziedkāpostu sadala mazākās daļās.
    Ziedkāpostu sadala mazākās daļās.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Sīpolu smalki sagriež.
  3. Cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
    Cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Kastrolī uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi.
  5. Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1 - 2 minūtes.
    Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1 - 2 minūtes.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Pievieno pārējos dārzeņus un ūdeni.
  7. Visu sautē 5 minūtes.
    Visu sautē 5 minūtes.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Pievieno Patak`s Maigo karija pastu un tomātus.
  9. Sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
    Sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

    FOTO: Ilze Eiduka

  10. Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.
    Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.

    FOTO: Ilze Eiduka

  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Neparastās vistas filejas kotletes

Neparastās vistas filejas kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. oktobris 10:26 23.10 10:26
Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?
10 izplatītākās kļūdas

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas