Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardais dārzeņu sautējums

2013. gada 25. marts
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Ziedkāpostu sadala mazākās daļās.
Foto: Ilze Eiduka
2. Sīpolu smalki sagriež.
3. Cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
4. Kastrolī uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi.
5. Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1 - 2 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
6. Pievieno pārējos dārzeņus un ūdeni.
7. Visu sautē 5 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
8. Pievieno Patak`s Maigo karija pastu un tomātus.
9. Sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Foto: Ilze Eiduka
10. Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.
Foto: Ilze Eiduka
11. Labu apetīti!
Uz augšu