Gardais dārzeņu sautējums

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g ziedkāposta
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 1 vidēji liels cukini
  • 1 sarkanais pipars
  • 1 dzeltenais pipars
  • 100 g saldēto zirnīšu
  • 200 g konservētu tomātu, mizoti (var izmantot arī svaigos)
  • 100 ml ūdens
  • 2 ēd. k. Patak`s Maigā karija pastas
  • 3 ēd. k. augu eļļas
  • 1 ēd. k. kapāta koriandra

Pagatavošana

40 min.
  1. Ziedkāpostu sadala mazākās daļās.
    Ziedkāpostu sadala mazākās daļās.
  2. Sīpolu smalki sagriež.
  3. Cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
    Cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
  4. Kastrolī uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi.
  5. Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1 - 2 minūtes.
    Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1 - 2 minūtes.
  6. Pievieno pārējos dārzeņus un ūdeni.
  7. Visu sautē 5 minūtes.
    Visu sautē 5 minūtes.
  8. Pievieno Patak`s Maigo karija pastu un tomātus.
  9. Sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
    Sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  10. Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.
    Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni