Mandeļu kūka

Sastāvdaļas

  • Veidnes diametrs - 24 centimetri
  • 6 olas
  • 300 g cukurs
  • 300 g maltas mandeles
  • 1 citrona rīvēta miziņa
  • 1 apelsīna rīvēta miziņa
  • 5 tējkarotes kanēļa
  • 2 ēdamkarotes brendija
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

80 min.
  1. Olas un cukuru kuļ tik ilgi, līdz cukurs izkūst. Pa daļām iemaisa mandeles, pievieno rīvētās miziņas, kanēli un brendiju.
  2. Mīklu lej ietaukotā veidnē. Liek līdz 170 grādiem pēc celsija sakarsētā cepeškrāsnī un cep 50 minūtes. Kūku atdzesē krāsnī.
  3. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt pūdercukuru.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi