Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laša plācenīši taizemiešu gaumē

Laša plācenīši taizemiešu gaumē

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 450 - 500 grami laša filejas
  • 1 paciņa (50 grami) sarkanās karija pastas
  • 1 ēdamkarotes sojas mērces
  • Neliels gabaliņš svaiga ingvera
  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes rīvmaizes + panēšanai nepieciešamā
  • 1 - 2 ēdamkarote skābā krējuma
  • Pasniegšanai:
  • Citrona daiviņas
  • Saldā čili mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos.
    Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos...

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Blenderī liek lasi, sarkanā karija pastu, kapātu svaigu ingveru un sojas mērci.
  3. Visu sablenderē viendabīgā masā.
    Visu sablenderē viendabīgā masā.

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Gatavajai masai pievieno olu, rīvmaizi un skābo krējumu.
  5. Visu samaisa viendabīgā masā (ja masa pārāk lipīga, pievieno vēl skābo krējumu).
    Visu samaisa viendabīgā masā (ja masa pārāk lipīga, pievieno...

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.
    No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.
    Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. !!! Pasniedz ar citrona daiviņām un saldo čili mērci.
    !!! Pasniedz ar citrona daiviņām un saldo čili mērci.

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas