Laša plācenīši taizemiešu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 450 - 500 grami laša filejas
  • 1 paciņa (50 grami) sarkanās karija pastas
  • 1 ēdamkarotes sojas mērces
  • Neliels gabaliņš svaiga ingvera
  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes rīvmaizes + panēšanai nepieciešamā
  • 1 - 2 ēdamkarote skābā krējuma
  • Pasniegšanai:
  • Citrona daiviņas
  • Saldā čili mērce

Pagatavošana

40 min.
  1. Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos.
    Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos...
  2. Blenderī liek lasi, sarkanā karija pastu, kapātu svaigu ingveru un sojas mērci.
  3. Visu sablenderē viendabīgā masā.
    Visu sablenderē viendabīgā masā.
  4. Gatavajai masai pievieno olu, rīvmaizi un skābo krējumu.
  5. Visu samaisa viendabīgā masā (ja masa pārāk lipīga, pievieno vēl skābo krējumu).
    Visu samaisa viendabīgā masā (ja masa pārāk lipīga, pievieno...
  6. No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.
    No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.
  7. Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.
    Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.
  8. !!! Pasniedz ar citrona daiviņām un saldo čili mērci.
    !!! Pasniedz ar citrona daiviņām un saldo čili mērci.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Gita 2016. gada 3. novembris 14:36
Tā kā var nopirkt gatavu maltu lasi, tad šī recepte ir ļoti laba!!!
vik 2013. gada 6. augusts 16:10
Man kka rokas neceļās no laša gatavot plācenīšus.... :) man tas tomēr ir Lasis!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni