Garneļu risotto

3 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi
  • Kabacis / cukini
  • Garneles (izlobītas)
  • Ķiploks

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus ieber augtsā pannā un nedaudz eļļā apcep kopā ar sīki sasmalcinātu kiploku, tad uzlej ūdeni vai labāk buljonu attiecībā 1:2 (viena glāze rīsu, divas glāzes ūdens), ja nav gatvs buljons, tad ūdenim pievieno garšvielas vai buljona kubiciņu. Tad vāra 2-3 min. uz lielas uguns, 7-8min. uz vidējas un tad pavisam mazas.
  2. Kad rīsi gandrīz gatavi pievieno sīki sagrieztu kabacīti un garneles. Nedaudz pasautē vai pat jāsaka sasilda. Jāuzmanās, lai kabači nepaliek pārak mīksti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni