Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantais mango cālis

Pikantais mango cālis

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 vistas filejas
  • 400 g konservētu tomātu (sasmalcināti, bez mizas)
  • 4 ēd. k. Tikka Masala karija pastas
  • 3 ēd. k. saldā mango čatnija
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • 1 sīpols
  • Basmati rīsi piedevām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Sīpolu smalki sakapā.
    Sīpolu smalki sakapā.

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Katlā uzkarsē eļļu un viegli apcep sīpolu, kamēr tas kļuvis caurspīdīgs.
  4. Pievieno vistas gabaliņus un viegli apcep.
    Pievieno vistas gabaliņus un viegli apcep.

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Pievieno konservētos tomātus un Tikka Masala karija pastu.
  6. Uzliek vāku un sautē 20 minūtes vai līdz vista ir gatava.
    Uzliek vāku un sautē 20 minūtes vai līdz vista ir gatava.

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Iemaisa saldo mango čatniju.
    Iemaisa saldo mango čatniju.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. !!! Pasniedz siltu ar basmati rīsiem piedevās.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas