Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantais mango cālis

2013. gada 4. februāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
50 min
1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Sīpolu smalki sakapā.
Foto: Ilze Eiduka
3. Katlā uzkarsē eļļu un viegli apcep sīpolu, kamēr tas kļuvis caurspīdīgs.
4. Pievieno vistas gabaliņus un viegli apcep.
Foto: Ilze Eiduka
5. Pievieno konservētos tomātus un Tikka Masala karija pastu.
6. Uzliek vāku un sautē 20 minūtes vai līdz vista ir gatava.
Foto: Ilze Eiduka
7. Iemaisa saldo mango čatniju.
Foto: Ilze Eiduka
8. !!! Pasniedz siltu ar basmati rīsiem piedevās.
9. Labu apetīti!
Uz augšu