Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pannā cepti kartupeļi ar gurķiem

Pannā cepti kartupeļi ar gurķiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g kartupeļu
  • 4 marinētie gurķi
  • 500 g kūpinātas gaļas
  • 1 kārba konservētu tomātu (neto svars 400 g)
  • 250 g sīpolu
  • 250 ml dārzeņu buljons
  • 5 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Lociņi - pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus gareniski pārgriež uz pusēm un šķērsām sagriež pusaplīšos.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež ne īpaši plānās šķēlēs, ja lielāki kartupeļi, var sagriezt pusaplīšos.
  3. Lielā pannā sakarsē eļļu un apmēram 5 minūtes apcep tajā kartupeļus.
  4. Pievieno sīpolus, visam pieliek klāt sāli un piparus.
  5. Tomātus no kārbas izlej sietā, sulu noliek malā.
  6. Tomātus ar dakšiņu saspiež un liek pannā. Pielej klāt tomātu sulu un dārzeņu buljonu, uzliek vāku un uz vidēji lielas uguns vāra 15 minūtes.
  7. Marinētos gurķīšus sagriež šķēlītēs.
  8. Gaļu sagriež palielos gabaliņos.
  9. Gurķus un gaļu 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pieliek klāt pie kartupeļiem.
    Pirms pasniegšanas galdā, pārkaisa ar lociņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas